johnenankienaarbarcelona.reismee.nl

Dag 29, van Beaux naar St Bauzille de Putois

We hebben redelijk geslapen. Ik begin wel weer erg te dromen over fietsroutes die we kunnen nemen; meestal heel moeilijk en hoog in de bergen. Meestal word ik zwetend wakker. We hebben een lekker ontbijt gehad in een soort grot eetzaal. We waren de enige gasten. Om 9.25 uur zaten we op de fiets.

Vandaag moeten we weer kiezen uit 3 route variaties. We kozen voor het nieuwe fietspad (2022). Maar het was nog even goed kijken hoe daar op te komen. Het fietspad fietste heerlijk, maar ik had vandaag pap in de benen. Bij John gaat, ondanks zijn zere been, het fietsen goed. Het lopen doet hem wel veel pijn. De overgang route fietspad ging goed, maar na een km of 10 raakten we de weg kwijt in een klein stadje. met behulp van locals zijn we weer op de goed weg gekomen.

Langs het pad staan regelmatig bankjes. We hebben daarop lekker ons taartje gegeten ter ere van ons 9 jarig huwelijk! Het was mooi weer vandaag, maar afhankelijk van of de zon door de wolken kwam ja of nee, varieerde de temperatuur tussen 23 en 33 graden. Het was dus lekker zweten bij het klimmen. Er stond een harde westenwind, helaas dus weer bijna alles tegen. Later hebben we op een steen (waar zijn de bankjes als je ze nodig hebt?) een lekkere salade gegeten die we bij de bakker gekocht hadden. We zitten weer in een heel andere omgeving. Veel heuvels, en alles heel groen. Ook de bergen zijn redelijk begroeid.

Om 15.00 uur hadden we 43 km op de teller en waren we in St Hippolyte. We hebben bij een cafe wat gedronken en een slaapplaats geregeld. 12 km verderop. Helaas kwamen we niet goed van weer een mooi fietspad op de route, en daarom was het een paar km meer (fietsen langs een drukke weg) en behoorlijk klimmen! De 12 km gingen verder goed, de benen voelden ook al weer wat sterker, en in Bauzille hebben we eerst even goede inkopen gedaan voor ons eten. We zorgen dat we altijd genoeg eten en drinken bij ons hebben, want er is soms tientallen kilometers niets te krijgen.

Het laatste stuk naar onze slaapplaats ging over kleine onverharde wegen, met veel grind. (Gevaarlijk fietsen, ik ging bijna een keer onderuit). We waren er om 18.15 uur. Een mooi huis, aardige mensen en een mooie grote kamer voor ons. Ze hebben 12 kinderen! (Nu allemaal volwassen). Ook nu hebben we weer een broodje op de kamer gegeten; we hebben meestal geen zin meer om uit te gaan. We hebben 63 km gereden

Jannie

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag

Hennie

Jong en Ankie, Gefeliciteerd met jullie 9 jarig huwelijk.
En een goede reis verder.

Nico.T

Dromen zijn meestal bedrog , maar die van jou kloppen aardig .
Wat zal het anders zijn als jullie over een tijdje weer in dat vlakke Nederland fietsen .

Succes verder hoor . Gr Nico.T

Nico.T

Ja natuurlijk (bijna vergeten )ook nog van harte gefeliciteerd met jullie alweer negende jaar .

Arjen de Ruiter

Gefeliciteerd met jullie bijna tinnen huwelijk en sterkte voor John met het herstel van zijn been!🚴‍♂️🚴‍♀️

Christien v A

Zet hem op en wees voorzichtig hoor, geen rare dingen alsjeblieft. Beterschap met het zere been van John en de pap benen van jou Ankie.
Mooie verhalen schrijf je, leuk om te lezen.
Liefs

Georg

Gefeliciteerd met jullie loden huwelijk en soms lood in benen. Jullie gaan als een speer, groetjes Nanny Georg

Dora

Hallo. Ja eerst nog gefeliciteerd met het 9 jarig trouwdag. De tijd gaat snel.
Jullie beleven weer heel wat.
Kan straks wel een boek van komen.
Leuk al die verslagen.
Veel succes. Liefs van ons

Henny

Mooie fietsdagen, hoor. Gefeliciteerd met jullie huwelijksdag en voor John sterkte gewenst met zijn geblesseerde been. Ik hoop dat de wonden niet infecteren. 😘